Helpt Ons Helpen - BE65 9731 6978 5396 BIC ARSPBE22 info@hestiahelpthonden.be
Selecteer een pagina

WIL JIJ MIJN METER OF PETER WORDEN?

Deze hondjes verblijven al jaren in “het asiel” worden meestal niet gezien en hebben weinig kansen op adoptie. Ook honden met Leishmania, ze zijn net als andere dieren, hebben alleen elke dag medicatie nodig en oudere honden die zoveel minder kansen hebben.

Juist daarom zoeken wij steeds een Meter of Peter voor deze dieren, zodat wij hun medicatie en verzorging kunnen blijven betalen. Misschien is er toch eentje die jij wil steunen? Met 10 euro per maand op Rek.nr. BE65 9731 6978 5396 BIC ARSPBE22 en vermelding van de naam van het hondje dat je wil steunen kan je als meter/peter een wereld van verschil maken.

Regelmatig krijg je foto’s en wordt je op de hoogte gehouden van je lieveling, bij adoptie krijg je de kans om een ander diertje gelukkig te maken. Ook deze hondjes hebben nog steeds een droom, zij willen ook graag naar een “Forever Home”.

Kan je geen Meter of Peter worden: Besef dat u zelfs met 1 € al een verschil maakt. Het is een eerste stap om de levenskwaliteit voor onze viervoeters te verbeteren. Als u kan, doe dit dan elke maand, het maakt een wereld van verschil. Dank u in naam van onze Strays. www.hestiahelpthonden.be

Heb je vragen? Je kan ons altijd een bericht achter laten.